Új helyszín, új "kalandok"...

Szevasztok,
ezennel hivatalosan is lezártnak tekintjük a 2014-es évet, és már tervezgetjük is, hogy mit szeretnénk összehozni 2015 folyamán.
Nem titok, ezért eláruljuk Nektek, hogy a január-februári hónapok alatt mindenképp szeretnénk leforgatni a régóta igért második hivatalos videónkat. Ezenkívül kicsit visszahúzódunk a "barlangunkba", és elkezdünk foglalkozni az új témák/dalok átnézésével, összerakásával.
Szóval, ezek a feladatok várnak ránk tavaszig, de azért nem tűnünk el a szemetek elől, sőőőt...
Két nagyszabású akció is vár ránk az év első két hónapjában.
Jövő hét szombaton el is kezdjük a "rakkendrollkodást". Az első koncertünk ebben az évben, a felvidéki Péderben lesz megtartva, a Wintherock mini fesztivál keretein belül. Új helyszín, új "kalandok", ...gyertek, mert nagy buli lesz.
Ezenkívül nagy örömmel mondhatjuk, hogy meghívást kaptunk a hagyományos miskolci Kocsonyafarsangra, ahol többek között, olyan neves előadókkal lépünk fel egy színpadon, mint a P. Mobil, Ganxta Zolee és a Kartel, Somló Tamás....
A lényeg, a lényeg, 2015-ben is nyomjuk tovább megállás nélkül a blues 'n' roll-t, és csak remélni tudjuk, és köszönjük, ha Ti is velünk tartotok ezen a "pokolba vezető" úton.